tisdag 15 juli 2008

DU GAMLA DU FRISKA

Heja Sverige friskt humör



Det är det som susen gör.



HEJA; HEJA; HEJA;



Det fanns en gång en tid då svenskarna inte var lika mycket svenska som de är idag.

Jag menar de inrikesfödda.



Det var på den tiden människorna lämnade landet för att försöka klara sig bättre någon annanstans. Den svenska idogheten spred sig över världen. Om det kan man läsa hos Vilhelm Moberg; Författare, Torpare, Journalist, Dramatiker, Republikan, Debattör och inte minst en hederlig karl.
Mot sig hade han de ohederliga, den svenska överklassen och dess kumpaner.



1905 ville den svenska överklassen låta militären invadera Norge. Det var synd att inte så skedde. Det hade sett grant ut när officerskåren drog mot Norge. Kanonmaten hade bestämt sig för att stanna hemma denna gången. Det torde vara vänsterpacifismens största bedrift att avstyra kriget mot Norge. Har nog inte hänt sedan "Silversköldarna" startade Alexander den Stores återtåg från Indien. Det var Ungsocialisterna som stod för den. Flygbladen i gränsskogarna mot Norge var lika många som kottarna. Den sanningen finns inte hos den svenska Historiken vilket bara avsköjar vilket ljug historieskrivning kan vara och hur akademiker i alla ändar svassar för den överklass de så gärna vill tillhöra.

Så vidtog projektet att göra Svenskar av bassarna och deras familjer. Sant å säga så betraktade vanligt folk begreppet "SVERIGE" som reserverat för överklassen och det är väl egentligen först nu med Zlatan i landslaget som svenskheten kommit att omfatta majoriteten av det man kan kalla det svenska folket.

För att få ihop det så ljög man ihop en svensk historia som Götiska Förbundet hade hittat på och på den vägen är det fortfarande. Det ska bli kul och höra när den Demokratiska Alliansen ska berätta att hela den gamla överklassen egentligen är en invandrad historia och att inte ens Karl XII:e var särskilt mycket svensk och att man till och med ändrade i texten på nationalsången för att den bättre skulle passa in i det nya.

Nåväl, sanningen lär väl som vanligt vänta på sig. Men den kommer, den kommer.

Inga kommentarer: